Autorijles

Autorijles

Rijschool de Meerse zorgt voor een rij-opleiding op maat. Je haalt op voor jou de meest geschikte manier je rijbewijs. De lessen worden gegeven door een WRM gecertificeerde instructeur conform CBR eisen. Om aan je rij-opleiding te kunnen beginnen dien je minimaal 16,5 jaar te zijn. De opleiding bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte.

Praktijk

Rijschool de Meerse biedt verschillende mogelijkheden, echter ben jij de gene die bepaalt op welke tempo je je rijbewijs behaalt. Afhankelijk van jou wensen kan er gekeken worden wat het beste bij je past. Door middel van een geheel vrijblijvende proefles kan je instructeur je een advies uitbrengen. Hierbij krijgt de instructeur een beeld van je rijvaardigheid, inzicht en aanleg. De instructeur werkt met een persoonlijke instructievorderingskaart, dit is een kaart waarop de behandelde lesstof wordt aangegeven. Verder worden je vorderingen bijgehouden en geëvalueerd. Om je leerproces te optimaliseren, les je alleen met een instructeur. Je krijgt op deze manier indivuduele aandacht. Je wordt op een door jou aangegeven locatie opgehaald en teruggebracht. Als alles naar wens verloopt, kunnen er vervolgafspraken gemaakt worden.

Theorie

Rijschool de Meerse adviseert je je theorie examen in het begin van de opleiding te behalen. Je hebt dan al voldoende kennis van verkeersregels wat je leerproces bevordert. Het laatste scheelt in kosten en tijd. Als je praktijkexamen wilt doen voor de auto (categorie B), is het een vereiste dat je geslaagd bent voor het theorie examen. Het theorie examen kan door ons aangevraagd worden of je kan ervoor kiezen zelf aan te vragen via http://www.cbr.nl/

Het theoriecertificaat is 1.5 jaar geldig.

Er zijn bij de Meerse 2 mogelijkheden om je voor het theorie examen voor te bereiden;

• Theoriepakket
• Klasikaal theoriecursus

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen, maak dan nu geheel vrijblijvend een afspraak.