Rijschool Nieuw-Vennep


IMG 5476

Ben jij opzoek naar een Auto Rijschool in Nieuw-Vennep?

 

Als je op zoek bent naar een goede Auto Rijschool in Nieuw-Vennep, dan heb je die nu gevonden! Rijschool de Meerse zorgt ervoor dat je binnen de kortste keren je rijbewijs gemakkelijk en voordelig kan halen met een goede kwaliteit!

De voordelen van Rijschool de Meerse in Nieuw-Vennep

Goed te combineren met school

Direct starten

Je wordt opgehaald

Altijd hoogste kwaliteit

In korte tijd je rijbewijs

Goed opgeleide instructeur

 

Mis het niet! Bij Rijschool de Meerse in Nieuw-Vennep kan je je aanmelden voor een geheel vrijblijvende afspraak. Tijdens je eerste proefles kan je dan ervaren hoe het voelt om achter het stuur te zitten. Aan het einde van de les kan je kijken of Rijschool Nieuw-Vennep voor jou iets kan betekenen. Daarnaast bieden wij ook nog is bij Rijschool Nieuw-Vennep je eerste 4 Rijlessen voor maar liefst €99,95. Afhankelijk van jouw meningen en keuze plannen we je rijlessen in je eigen tempo. Voor de snelle leerlingen onder ons die niet zo lang willen wachten bieden wij natuurlijk ook een goed verzorgde spoedcursus aan. Rijschool in Nieuw-Vennep kan dit allemaal! Dus wacht niet te lang en meld je snel aan bij Rijschool de Meerse in Nieuw-Vennep.

 

Heb jij last van Rij-Angst?

 

Heb jij last van Rij-Angst? Maak je daar geen zorgen. Rijschool Nieuw-Vennep heeft daarvoor een professionel opgeleide Rij-instructeurs voor jou klaar staan. Bovendien biedt Rijschool Nieuw-Vennep Rijangst-test zodat jij achter het stuur durft te zitten! Denk jij ook last te hebben van Rij-angst en wil je er iets aan doen? Neem dan contact op met Rijschool Nieuw-Vennep voor de Rijangst-test.

Over Ons

over-ons

Rijschool de Meerse staat garant voor kwaliteit. Wij zijn een rijschool die eerlijke informatie biedt en een hoog slagingspercentage heeft. Wij verzorgen tevens theorielessen en hebben alles in orde op het gebied van lesmateriaal, verzekeringen, administratie en goed opgeleide instructeurs.

Lees meer

Contact

contact map

Breeburgsingel 1 2135CK Hoofddorp

 

icon-phone
(023) 574 71 73
06 - 144 763 99
Ook bereikbaar via WhatsApp

 

icon-mail
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
volkswagenrijbewijs

Facebook Gallery