Bromfietsrijles


IMG 5476

Bromfietsles door Rijschool de Meerse


Ben je van plan om een bromfiets of scooter aan te schaffen? Dan zul je eerst je Bromfietscertificaat (AM) moeten behalen. Vroeger hoefde je hiervoor alleen een theorie-examen te doen. Sinds een aantal jaar moet je echter ook een praktijkexamen afleggen. Bij Rijschool de Meerse kun je bromfiets lessen volgen, zodat je je optimaal op je praktijkexamen kunt voorbereiden in Haarlem, Heemstede, Nieuw-Vennep, Heemstede, Hoofddorp en omgeving.

 

Wat kan ik verwachten tijdens een bromfietsles

 

Bij Rijschool de Meerse wordt je op een geduldige en gerichte wijze klaargestoomd voor je praktijkexamen. Tijdens je eerste les leer je hoe de bromfiets in elkaar zit, waar alles zit en welke handelingen je moet uitvoeren voor je wegrijdt. Vervolgens ga je de weg op. Je leert waar je als bromfietser op moet letten in het verkeer, hoe je moet kijken en waar je wel en niet mag rijden met de bromfiets. Wanneer je kiest voor bromfiets rijles in Hoofddorp zal de kans dat je in een keer slaagt voor je praktijkexamen aanzienlijk groter zijn.

 

Maak afspraak

Over Ons

over-ons

Rijschool de Meerse staat garant voor kwaliteit. Wij zijn een rijschool die eerlijke informatie biedt en een hoog slagingspercentage heeft. Wij verzorgen tevens theorielessen en hebben alles in orde op het gebied van lesmateriaal, verzekeringen, administratie en goed opgeleide instructeurs.

Lees meer

Contact

contact map

Breeburgsingel 1 2135CK Hoofddorp

 

icon-phone
(023) 574 71 73
06 - 144 763 99
Ook bereikbaar via WhatsApp

 

icon-mail
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
volkswagenrijbewijs

Facebook Gallery