Over Meerse


IMG 5476

Erkende rijschool in Hoofddorp

 

Vindt u het ook zo moeilijk om een betrouwbare rijschool te vinden? Rijschool De Meerse te Hoofddorp is een erkend rijschool in Hoofddorp door C.B.R. en SRB. En valt onder rijscholen die voldoen aan alle voorwaarden van het kwaliteitslabel. Door een systematisch opgezet lesplan is het voor ieder mogelijk om het rijbewijs te behalen. Dit lessenplan word samen met u en een goed opgeleid rij- instructeur opgesteld, omdat een rijopleiding een kostbare zaak is kijken wij samen met u naar het meest kwalitatieve lesplan die op uw wensen zijn afgestemd.

Hoog slagingspercentage

De Meerse staat garant voor kwaliteit, is een rijschool die eerlijke informatie biedt en een hoog slagingspercentage heeft. Als u een rijopleiding bij Rijschool De Meerse te Hoofddorp, weet u zeker dat u goed zit. Wij verzorgen theorielessen en hebben alles in orde op het gebied van lesmateriaal, verzekeringen, administratie en goed opgeleide instructeurs.

Over Ons

over-ons

Rijschool de Meerse staat garant voor kwaliteit. Wij zijn een rijschool die eerlijke informatie biedt en een hoog slagingspercentage heeft. Wij verzorgen tevens theorielessen en hebben alles in orde op het gebied van lesmateriaal, verzekeringen, administratie en goed opgeleide instructeurs.

Lees meer

Contact

contact map

Breeburgsingel 1 2135CK Hoofddorp

 

icon-phone
(023) 574 71 73
06 - 144 763 99
Ook bereikbaar via WhatsApp

 

icon-mail
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
volkswagenrijbewijs

Facebook Gallery