Motorrijschool Hoofddorp


IMG 5476

Motorrijschool Hoofddorp

Zoek je naar een betrouwbare en goede motorijschool in Hoofddorp? Bij Motorrijschool Hoofddorp ben je aan het juiste adres. Motorrijschool Hoofddorp is een van de beste rijschool in Hoofddorp waar je snel en goed je rijbewijs kunt halen. Goedkoop lessen maar toch kwaliteits voor je geld? Motorrijschool de Meerse is de motorrijschool voor Hoofddorp en omgeving.

Motorrijschool Hoofddorp Praktijk

Als je begint met motorrijles heb je de keuze uit de lichte of zware categorie motor. Mits, als je 24 jaar of ouder bent. Je bent verplicht om op de lichte motor examen te doen als je jonger bent. Wanneer je jonger dan 24 jaar bent kun je op zijn vroegst op je 22e een zware motor besturen door het volgende traject af te leggen:

AVB – motor voertuig beheersing

Bij dit examen onderdeel worden de bijzondere verrichtingen getoetst. Hierbij heb je je theoriecertificaat nog niet nodig. In totaal worden er 12 bijzondere verrichtingen geleerd verdeelt over 4 clusters. Van de 12 worden er 7 op examen afgelegd.

AVD – Motor verkeers deelneming

Voordat je deel mag nemen aan het praktijkexamen moet je een verklaring in vullen, om te zien of je gezond bent en geen medicijnen gebruikt.Tijdens het examen moet je je theorie certificaat en het uitslagformulier van de AVB kunnen tonen. Ben je dus voor een van beiden niet geslaagd, dan kun je ook geen examen doen.

Over Ons

over-ons

Rijschool de Meerse staat garant voor kwaliteit. Wij zijn een rijschool die eerlijke informatie biedt en een hoog slagingspercentage heeft. Wij verzorgen tevens theorielessen en hebben alles in orde op het gebied van lesmateriaal, verzekeringen, administratie en goed opgeleide instructeurs.

Lees meer

Contact

contact map

Breeburgsingel 1 2135CK Hoofddorp

 

icon-phone
(023) 574 71 73
06 - 144 763 99
Ook bereikbaar via WhatsApp

 

icon-mail
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
volkswagenrijbewijs

Facebook Gallery