Rijles in Hoofddorp


IMG 5476

Rijles in Hoofddorp

 

Ben je het zat om elke dag met de openbaarvervoer naar werk of school te gaan? en zoek je op dit moment naar een bijpassend Rijschool in Hoofddorp? Doorzoeken hoeft niet meer! Bij Rijschool in Hoofddorp kunnen leerlingen veel goedkoper het rijbewijs halen dan de gemiddelde rijschool, daarbij wordt de Rijles in Hoofddorp zeer goed begeleid door professionele rij-instructeurs. Door de hoge kwaliteit van ons materieel, vakkundig instructeurs, ons nieuwste lesmateriaal en onze wijze van lesgeven tijdens de Rijles in Hoofddorp hebben we een hoger slagingspercentage dan het landelijk gemiddelde.

Snel en voordelig

 

Bij Rijschool Hoofddorp kun je zelf bepalen hoe snel je je rijbewijs wilt halen, want meerdere lessen in de week zijn mogelijk. De lessen worden bijgehouden, zodat alle vorderingen foutloos gaat. Een Rijles in Hoofddorp duurt altijd 60 minuten en we rijden zoveel mogelijk de routes die je ook tijdens het examen kan verwachten. Enkele redenen om voor Rijschool in Hoofddorp te kiezen:

  • Je krijgt op een leuke, gezellige en goede manier les van onze enthousiaste en professionele opgeleide instructeurs;
  • Je krijgt niet meer lessen dan je echt nodig hebt;
  • Er is geen verplichte tussntijdsetoets (TTT);
  • Er word les gegeven in dezelfde auto en dezelfde instructeur;
  • Overige wensen zijn natuurlijk altijd bespreekbaar;

Over Ons

over-ons

Rijschool de Meerse staat garant voor kwaliteit. Wij zijn een rijschool die eerlijke informatie biedt en een hoog slagingspercentage heeft. Wij verzorgen tevens theorielessen en hebben alles in orde op het gebied van lesmateriaal, verzekeringen, administratie en goed opgeleide instructeurs.

Lees meer

Contact

contact map

Breeburgsingel 1 2135CK Hoofddorp

 

icon-phone
(023) 574 71 73
06 - 144 763 99
Ook bereikbaar via WhatsApp

 

icon-mail
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
volkswagenrijbewijs

Facebook Gallery