Rijschool Heemstede


IMG 5476

De Meerse Rijschool Heemstede

 

Snel & voordelig je rijbewijs willen halen? Meld je dan aan bij Rijschool in Heemstede! Bij Rijschool de Meerse kan je een geheel vrijblijvend afspraak maken. Ervaar de eerste proefles gratis en leer gelijk onze instructeur kennen. Daarna zullen we kijken of we wat voor jou kunnen betekenen. We zouden dan bijvoorbeeld kunnen kijken welke keuze pakket het beste bij jou past. Bij Rijschool Heemstede wordt alles duidelijk en aandachtig uitgelegd. Je krijgt hulp van een vakbekwame gecertificeerde rij-instructeur die jou vanaf het begin tot het einde voor jou 100% zal bij staan. Bij Rijschool Heemstede wordt verzorgd dat elk leerling op eigen tempo rijd. Het is belangrijk dat elk leerling die bij ons les volgt een kwalitative zorg en aandacht krijgt. Bij Rijschool in Heemstede werken we volgens een uniek les systeem, daardoor krijg je gegarandeerd hoge kwaliteit les. Hierdoor heb je uiteindelijk minder lessen nodig en betaal je dus minder voor je rijbewijs.

Gratis proefles? Maak dan nu een geheel vrijblijvend afspraak bij Rijschool Heemstede!

Bij Rijschool de Meerse kan je nu gratis proefles nemen, zodat je een duidelijk beeld krijgt over ons leermethode, ook is het handig voor ons om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Nog niet tevreden! Bij Rijschool in Heemstede kan je na je proefles nog 4 lessen nemen voor slechts €99.95. Rijschool Heemstede biedt voordelige en leerzame rijlessen aan. Dus ik zou zeggen:’Neem in iedergeval een gratis proefles, om te kijken hoe het is achter het stuur’.

Over Ons

over-ons

Rijschool de Meerse staat garant voor kwaliteit. Wij zijn een rijschool die eerlijke informatie biedt en een hoog slagingspercentage heeft. Wij verzorgen tevens theorielessen en hebben alles in orde op het gebied van lesmateriaal, verzekeringen, administratie en goed opgeleide instructeurs.

Lees meer

Contact

contact map

Breeburgsingel 1 2135CK Hoofddorp

 

icon-phone
(023) 574 71 73
06 - 144 763 99
Ook bereikbaar via WhatsApp

 

icon-mail
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
volkswagenrijbewijs

Facebook Gallery