Rijschool Hoofddorp


IMG 5476

Rijschool in Hoofddorp

 

Woon je in Hoofddorp en wil je een goede autorijschool? Dan ben je bij De Meerse Rijschool op het goede adres! Rijschool de Meerse in Hoofddorp is een rijschool die goed te combineren is met school en waarbij je vanaf 16,5 jaar al kan beginnen met autorijlessen. Bij Auto Rijschool Hoofddorp kan je vanaf je 17e al je rijbewijs in je zak hebben! Het is natuurlijk altijd beter en handiger dat je je rijbewijs zo snel mogelijk hebt . Ook bieden wij een gratis proefles, voor het geval dat je het even wilt proberen. Kortom: Als je een Autorijschool in Hoofddorp zoekt, neem dan zo snel mogelijk contact op voor een gratis proefles!

 

Nu 4 lessen voor maar €99,95 bij Rijschool Hoofddorp mis het niet!

 

Op zoek naar een goedkoop Auto Rijschool in Hoofddorp? Meld je dan snel aan om direct te starten. Bij Rijschool de Meerse kan je nu je 1e 4 lessen voor slechts €99,95 volgen!. Daarna betaal je €45,- per les met een goed opgeleide rij-instructeur! Voordelig, snel en met een hoge kwaliteit afrijden doe je hier bij De Meerse Rijschool Hoofddorp! Ook biedt Rijschool de Meerse een spoedcursus waarbij je snel je rijbewijs kan halen, maar je kan natuurlijk ook op je eigen tempo rijlessen volgen. Rijschool de Meerse kan het allemaal! Ook zouden we samen kunnen plannen wanneer het beste voor jou uitkomt. Voor dat je het weet, heb je snel je rijbewijs in je zak!

Over Ons

over-ons

Rijschool de Meerse staat garant voor kwaliteit. Wij zijn een rijschool die eerlijke informatie biedt en een hoog slagingspercentage heeft. Wij verzorgen tevens theorielessen en hebben alles in orde op het gebied van lesmateriaal, verzekeringen, administratie en goed opgeleide instructeurs.

Lees meer

Contact

contact map

Breeburgsingel 1 2135CK Hoofddorp

 

icon-phone
(023) 574 71 73
06 - 144 763 99
Ook bereikbaar via WhatsApp

 

icon-mail
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
volkswagenrijbewijs

Facebook Gallery